studio anders-christiansen

MENU

UDVIDELSE AF TØNDER RÅDHUS, ARKITEKTKONKURRENCE 2013

KONTAKT

UDVIDELSE AF TØNDER RÅDHUS

2013

 

Kontorbyggeri:

Udvidelsen til Tønder Rådhus består af træbeklædte volumener der sammen omkranser en ny rådhushave.

 

Tilbygningen er opdelt i 3 hovedvolumener forbundet af trappetårne, placeret i grundens syd-vestlige del. Tilbygningens placering skaber et nyt uderum imellem det nye og det gamle som på grund af opdelingen vil opleves lyst og åbent.

Denne rådhushave vil tjene som uderum for kantinens brugere såvel som rekreativt område for brugere udefra.

 

 

 

 

 

Haven vil være velegnet som skulpturpark og kan danne ramme om afholdelse af mindre arrangementer.

 

Grundlæggende er bygningerne opbygget i 3 hierarki niveauer: En inderskal udført som konventionelt og rationelt kontorbyggeri efter velkendte metoder, dernæst en række vindueskassetter, og til sidst en flot facadebeklædning i egetræslameller.

Copyright © SAC 2014. All rights reserved.

proudly designed by SAC